Saturday, November 12, 2005

Leonardo Da Vincin mestarillisia Mona Lisa luonnoksia katolista kirkkoa varten...
Kaikki nämä lähes valmiit maalaukset Leonardo da Vinci piilotti anatomisten luonnostelmiensa joukkoon - pelastaen ne siten aikansa feministien vandalismilta.

Pahamaineisen Borgioitten renessanssi- paavisuvun kaikkein pahamaineisin jäsen - kardinaali Cesare Borgia, joka oli palkannut Leonardon sotalaitteiden suunnittelijaksi ja insinööriksi, halusi ostaa ML-sarjan maksoi mitä maksoi, mutta ehti kuolla sotatantereella 31 vuotiaana ennenkuin tätä Leonardon "Pahkasika-kauden" tuotantoa ehditiin edes harkita julkaistavaksi.

Epäilemättä Leonardo olisi ainakin 150 vuotta myöhemmin joutunut ruotsalaisen androgyynikuningattaren - Kristiinan - Roomaan perustaman äärifeministijärjestön - Vatikaanin "Kumipampputiltuajat" - hampaisiin, mikäli olisi suostunut myymään ja/tai julkaisemaan kyseisen sarjan.

Roomaan oli nimittäin jo 1300-luvun lopulla ehditty perustaa ruotsalaisen, 8 lasta synnyttäneen ja Paavia Avignonin vankeudesta pois vokotelleen Birgitta-pyhimyksen nimellä toimiva painostusjärjestö, joten ruotsalaisten feministien vaikutus oli alkanut Vatikaanissa jo hyvin varhain.

Mutta Leonardo ymmärsi paremmin kuin nuori psykopaatti-kardinaali Borgia, että Heliga Birgitalle (ja tuleville Kristiina-instituutin tiltuajafeministeille) ei kukaan mahtanut mitään - ei edes nuori ja uhmakas Cesare. Niinpä hän säilytti maalaukset varastossaan ja testamenttasi ne The Priory of Sion-järjestön (jonka johtaja hän itse oli 1510-1519) perillisille.

Siten ne joutuivat aikanaan myös Louvren intendentin ja kyseisen järjestön Grand Masterin Jacques Saunieren haltuun, mutta kumma kyllä - The Da Vinci Coden kirjoittaja Dan Brown ei mainitse kertakaan näitten gyno-esteettisten "virusten" olemassaolosta kirjansa murhatun päähenkilön Saunierin taustaa, nerokkuutta ja kohtaloa kuvatessaan.

Ilmeisesti Brownilla taisi Da Vinci koodissa olla sukuelinjumalattaren ja tämän palvonnan markkinoinnissa niin sanotusti oma lehmä ojassa, eivätkä nuo Leonardon "pranksit" olisi soveltuneet lainkaan hänen goddess-kampanjaansa edistämään.

Katolinen kirkko puolestaan sanoutui niistä irti jo pelkästään imagokysymyksen takia. Eihän katolisen Maria-kultin Madonna saa sukupuolisesti tuoda mieleen ainakaan epämääräistä äärifeministiä, jonka kromosomirakenne muistuttaa "tavallisten" naisten vastaavaa ainoastaan varhaisimman evoluutiovaiheen osalta.

Jatkan Dan Brownin Da Vinci koodin käsittelyä RAUNO RÄSÄNEN: Pragmaattista solipismia puolella - mahdollisesti myös täällä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home